The Offspring > Kapela > Články > Noodles o videu k piesni Da Hui

Noodles o videu k piesni Da Hui

Druhý deň nakrúcania videa Da Hui bol nádherný, na severnom pobreží. Trochu pofukoval vetrík, slnko pekne svietilo, na mori sa objavovali veľké vlny a pár morských potvoriek sa hralo vo vode. Chytil som pár slušných vĺn, ale druhý deň natáčania na Havaji bol väčšinou o Dexterovom surfovaní. Vlny boli stále dosť veľké a Dexter sa stále učí surfovať, takže musel ozaj tvrdo makať, aby vykonal svoje zábery. Bol na vode celý deň a snažil sa zavesiť na pár vĺn. Tento deň som sa často máčal vo vode, keď sme sa snažili zachytiť zábery Dextera a mňa na rovnakej vlne. Ale on bol ten, kto pre to skutočne pracoval. Nakoniec sme získali všetky zábery, ktoré sme potrebovali na video pred západom slnka.

Na tretí deň sme nakrútili všetky zábery na suchu. S nahrávaním sme skončili práve vtedy, keď sa nám nebo zaťahovalo a začínalo pršať. Pršalo až dva týždne. Dostali sme však všetky vlny a počasie, ktoré sme potrebovali. Bolo to perfektné.

Najviac zo všetkého sa chcem poďakovať všetkým "hui" chlapcom, ktorí nám pomohli a ukázali pravdivého ducha Alohy. Títo chlapci vedia byť pekne zastrašujúci, ale vytvorili nám pocit, ktorého sme sa potom nechceli zbaviť. Mám stále rád ostrovy, kladú na mňa úctu a mám krajný rešpekt pre ich krásu a ich ľudí. Tento výlet bol adresovaný k posilneniu všetkých mojich pocitov. Ráno nášho posledného dňa na tomto ostrove, som kráčal von a dal si cigaretu a šálku kávy. Sledoval som pár chlapcov, ktorí pred hotelom surfovali, keď som na vzdialenom horizonte videl niečo veľké, čo sa vynorilo z vody. Bola to veľryba v plnej kráse, ktorá vystupovala skoro celú cestu z vody pomalým pohybom rovno k nebu pred pretočením na stranu a ponorením naspäť do oceánu s výstrelom vody. Vtedy som vedel, že to bude dobrý deň.

Články

Offspring.tym.sk
Úvod Kontakt Oficiálna stránka (EN)
Začiatok stránky